Benet Ortiz

Benvinguts a Benet Ortíz: La Vostra Empresa de Confiança en Climatització i Energia Sostenible

Compromís

Col·loquem les necessitats i satisfacció dels nostres clients al centre de tot el que fem.

Excel·lència

Ens esforcem per mantenir els més alts estàndards de qualitat en els nostres productes i serveis.

Sostenibilitat

Promovem pràctiques responsables amb el medi ambient en totes les nostres operacions.

Focalització local

Estem compromesos a contribuir positivament al desenvolupament i benestar de la nostra comunitat.

Des de 1978, som una empresa compromesa amb la satisfacció dels nostres clients i amb el benestar de la nostra comunitat.

El nostre somni va començar amb dos socis i un treballador, i al llarg del temps, hem crescut fins a esdevenir un equip de 7 persones, amb una àmplia experiència en el sector de la climatització i les instal·lacions solars fotovoltaiques.

El nostre creixement

Amb una base forjada en treballs industrials, reparació de maquinària, i tasques d’electricitat i fontaneria, hem evolucionat i ens hem adaptat als canvis del mercat i les necessitats dels nostres clients. Avui en dia, també oferim instal·lacions solars fotovoltaiques tant per a usos industrials com residencials, així com una àmplia gamma de serveis en obra nova o reformes, incloent electricitat, fontaneria, climatització, calefacció en diferents sistemes com aerotèrmia, i sistemes de reg per a jardins.

El nostre equip

El nostre equip està format pels dos socis fundadors, quatre operaris altament qualificats i una administrativa dedicada a oferir el millor servei al client. Ens enorgullim dels nostres empleats, que són l’ànima de l’empresa i sempre busquen superar les expectatives dels nostres clients amb professionalitat i dedicació.

El nostre compromís

A Benet Ortíz, creiem en la qualitat i la confiança. Per això, oferim sempre els millors productes i materials, treballant amb les millors marques del mercat. Adaptant-nos a les necessitats de cada client, busquem solucions sostenibles i eficients per a la climatització i l’aprofitament de l’energia solar.

Mirem cap al

Futur.

Amb una mirada al futur, aspirem a seguir creixent i millorant, ampliant la nostra oferta de serveis i adaptant-nos als avenços tecnològics i les tendències del sector. Continuarem sent una empresa de referència a la nostra comunitat i més enllà, contribuint al desenvolupament sostenible i al confort dels nostres clients.