Benet Ortiz

Serveis

Els nostres serveis

Electricitat

El nostre servei d'electricitat cobreix tots els aspectes, des de petites reparacions fins a instal·lacions elèctriques complexes.

Fontaneria

Des de reparacions urgents fis a instal·lacions completes, el nostre equip ofereix solucions de qualitat.

Calefacció

Treballem amb diferents sistemes com calderes, radiadors, calefacció per terra radiant i aerotèrmia.

Aire condicionat

Oferim instal·lacions d'equips d'aire condicionat eficients i silenciosos, adaptant-los a espais residencials, comercials i industrials.

Instal·lacions solars fotovoltaiques

Oferim instal·lacions solars fotovoltaiques per reduir la vostra empremta ecològica i estalviar en la factura elèctrica.

Regs automatitzats

Els nostres sistemes de regs automatitzats ofereixen eficiència i comoditat per al vostre jardí o espai exterior.

Reformes i obra nova

Ens especialitzem en reformes i instal·lacions per a diversos tipus d'espais.

El nostre procés

El nostre compromís és la teva satisfacció. Amb una àmplia experiència i un equip altament qualificat, estem dedicats a oferir-te una experiència de servei impecable des del principi fins al final.

Reunió Inicial i Anàlisi de les Necessitats

Disseny i
Planificació

Presupost i
Acord

Ejecució del
Projecte

Control de
Qualitat

Servei d'Atenció al Client

Electricitat

A Benet Ortíz, el nostre servei d’electricitat cobreix tots els aspectes, des de petites reparacions fins a instal·lacions elèctriques complexes. Els nostres tècnics especialitzats es preocupen per la seguretat i eficiència de les instal·lacions, oferint solucions fiables i ajustades a les vostres necessitats. A més, som experts en il·luminació eficient, sistemes domòtics i optimització de consum elèctric, ajudant-vos a estalviar energia i diners.

Fontaneria

El servei de fontaneria de Benet Ortíz garanteix la resolució de qualsevol problema relacionat amb aigua i gas. Des de reparacions urgents fins a instal·lacions completes, el nostre equip de fontaners qualificats ofereix solucions de qualitat. Treballem en sistemes de fontaneria residencial, comercial i industrial, així com en instal·lacions sanitàries i d’alta eficiència energètica.

Calefacció

Proporcionem solucions de calefacció per garantir el vostre confort durant l’hivern. Treballem amb diferents sistemes com calderes, radiadors, calefacció per terra radiant i aerotèrmia, optimitzant la temperatura i l’eficiència energètica a cada espai. El nostre equip tècnic us guiarà per triar la millor opció segons les vostres necessitats i pressupost.

Aire condicionat

Amb els nostres serveis d’aire condicionat, podeu gaudir d’un ambient fresc i confortable durant els mesos calorosos. Oferim instal·lacions d’equips d’aire condicionat eficients i silenciosos, adaptant-los a espais residencials, comercials i industrials. També ens encarreguem del manteniment i la reparació per assegurar que els vostres sistemes de climatització funcionin de manera òptima.

Instal·lacions solars fotovoltaiques

Com a especialistes en energies renovables, oferim instal·lacions solars fotovoltaiques per reduir la vostra empremta ecològica i estalviar en la factura elèctrica. Assessorem en el dimensionament òptim dels sistemes, utilitzant tecnologia solar avançada per a la generació d’energia lliure de contaminants.

Regs automatitzats

Els nostres sistemes de regs automatitzats ofereixen eficiència i comoditat per al vostre jardí o espai exterior. Amb la configuració adequada, aconseguireu un ús eficient de l’aigua i un manteniment més senzill. Oferim solucions personalitzades per satisfer les necessitats específiques de cada espai verd.

Reformes i obra nova

A Benet Ortíz, ens especialitzem en reformes i instal·lacions per a diversos tipus d’espais, incloent banys, cuines, comerços, indústries, oficines, comunitats, magatzems i espais exteriors. Treballem amb professionals qualificats i utilitzem materials de qualitat per assegurar resultats impecables. Sigui quina sigui l’amplada del vostre projecte, estem preparats per fer-ho realitat amb la nostra dedicació i habilitat.

Correu

info@benetortiz.com

On estem?

Carrer Corunya, 6, 43560 La Sénia, Tarragona

Telèfon

977 71 32 84